söndag, november 18, 2007

Ok, nu är det sommar

21 grader varmt och sol idag, dvs första dagen med t-shirt väder denna sommaren. Var ute en runda på stan och såg att det var Christmas Parade. Lika fascinerande varje gång att se tomtar, renar och plastsnö på helt fel årstid. Efter inmundigande av deluxeburgare från burger fuel vid vattnet återupptogs promenaden i riktning Oriental Bay. Folk badade, fast temperaturen i vattnet är förmodligen 14-15 grader.
Resultatet av mitt senaste skäggexperiment. Mest skapat som ett slags "play off"-skägg att raka av när projektet på jobbet är slut. Förhoppningsvis är projektet mer eller mindre slut nu. Det blev tre veckor med tokjobb på slutet, men nu är det rätt lugnt. Vi väntar och ser om vi måste åtgärda fler problem (det finns fortfarande några att ta av).

Lördagkvällen fick lite guldkant av att det svängde in en limousine på parkeringen som vi ser från vår lägenhet. Ut hoppar ett gäng som leds av en korpulent man iförd cape och tights. Från bilen skrålas det ut musik och det lilla gänget står och groovar lite i allmänhet. Mannen i capen är även utrustad med en mikrofon som på något vis är inkopplad till deras medförda soundsystem. Under den närmsta kvarten eller så springer han runt på parkeringen och skriker väldigt svåruppfattade saker i mikrofonen, ofta stående på limousinens motorhuv. Trevlig underhållning att se på från sjätte våningen, svårt att avgöra vad syftet var...

In other news så har Abigail skrivit på kontrakt för ett nytt jobb på en annan avdelning av Ministry of Education. Mer betalt och förhoppningsvis snäppet roligare saker att göra! Hon ska börja där 3:e december.

1 Comments:

Blogger Bodil said...

Hej på er! Läser bloggen väldigt sporadiskt, men förundras varje gång över bilderna. Helt fantastiska! Gillar de med er i bäst såklart! Så roligt att se er ju!!

kramar Bodil

24 november, 2007 06:33  

Skicka en kommentar

<< Home