torsdag, augusti 09, 2007

Speed Racer

Lite mer jobbsnack, yay! Idag utannonserades nämligen Sidhes nya spelprojekt som har varit deluxehemligt ett tag: Speed Racer. Se även pressrelease från Sidhe. Det är definitivt ett steg uppåt för Sidhe vad gäller storlek på förläggare och storlek på de inblandades filmpersonernas namn :) Det har trillat in ett antal Wii-devkits till andra sidan kontoret och de har fått en hel del material från filmen att bygga banor o dyl från. Kan nog bli hyffsat det där, får se om jag kommer jobba med det eller ej.

I övrigt ej så mycket att rapportera. Arbetet med att porta Gripshift fortlöper, en viktig milsten uppnåddes för en vecka sen utan alltför mycket problem. Nästa milsten kräver en hel del mer, men känns helt klart möjlig. Den inträffar om ytterligare två veckor sisådär. Jag har även tittat på Simpsons The Movie, den var rolig.

2 Comments:

Anonymous Mathias said...

Goddag, nu har även jag hittat hit (efter hjälp av farmor och Therese). Hoppas allt är bra down under.

10 augusti, 2007 15:21  
Blogger Tobias said...

Ah, halloj! Jotack, läget är lugnt. Det är fortfarande lite vinter här, såg tom. frost på ett tak i morse. Har tänkt att telefonera via skype, men jag tenderar nog att sova när du är vaken och vice versa :)

15 augusti, 2007 21:14  

Skicka en kommentar

<< Home