lördag, mars 03, 2007

Vi bor i Wellington

Det har varit mycket att sta i med att komma igang med jobbet och lagenhetssokande osv. Men nu har vi iaf hittat och flyttat in i en liten etta som ligger valdigt centralt samt ar moblerad med allt (dammsugare, diskmaskin, tvattmaskin, tv, dvd osv!). Enda man kunde onska sig ar val en loftsang for att fa loss lite utrymme, eller lagre hyra (inte sa troligt nar den ar sa nara Wellingtons absoluta centrum). Vi bor har: http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=Holland+St,+Wellington,+Wellington+6001,+New+Zealand&sll=37.0625,-95.677068&sspn=49.176833,82.265625&layer=&ie=UTF8&z=16&t=h&om=1

Sidhe Interactive ligger ungefar dar Willis Street overgar till Lambton Quay, det tar ungefar 10 minuter for mig att ga dit. Tycker jag har hamnat i ett trevligt gang pa jobbet, jag sitter i teamet som jobbar pa GripShift (http://www.gripshiftgame.com). Kul spel ocksa for den delen, har hunnit testa det lite snabbt pa playstation 3... Det ar lite mer pussligt an ett vanligt racingspel, man kan klara en bana pa flera olika satt (hitta gomda symboler tex). Och man har kontroll over bilen i luften, bla carmageddon-liknande handbroms som funkar mid-air :) Har spenderat det mesta av forsta veckan med att kika igenom koden och klura pa hur saker och ting fungerar.

Idag har vi varit pa biblioteket och lanat saker samt suttit en del vid internet, bestallt el och telefon till lagenheten och sant. Efter forsta manadslonen ska jag se om det inte gar att fa fatt pa grundkraven: dator och internetuppkoppling. Det gar framat!

1 Comments:

Blogger RickardL said...

Va kul att hoera, grattis till jobb och allt !

Det betyder att vi jobbar ca 400 meter fran vareandra och bor 400 meter fran varandra.

Hojta om du vill ta en lunch eller nat nan dag !

04 mars, 2007 08:31  

Skicka en kommentar

<< Home