torsdag, februari 01, 2007

Vandrarhemmet

Tankte bara tipsa om att vandrarhemmet vi bott pa sa lange nu har en hemsida, http://www.pohara.com/gazebo/, om ni vill kolla in stallet lite...
Vi hanger fortsatt mest pa datorerna, laser, tittar pa DVD:er... Jag har ocksa brant mig lite pa nasan men borjar annars bli riktigt brun! Tobias ar ute just nu och leker med vardens teleskop som inte ar i basta skick men kanske kan ga att anvanda anda.
I tisdags tog vi en trevlig utflykt till Kaihoka lakes - inte sjukt intressant i sig men det finns ett tufft stalle vid en av stranderna dar det vaxer nikaupalmer direkt ur en sanddyn, tropiskt och fint. Korde runt i odemarken lite och avslutade med hemmagjord choklad i Collingwood - inte alls dumt!








Och i onsdags akte vi upp till Anahata igen, denna gangen med stralande sol och grymma utsikter. Vattenfallet var ocksa jattefint. Tror sakert att Tobias postar bilder sa smaningom.
Annars vantar vi pa besked om Tobias ansokan pa Sidhe, kanske far hora nagot pa mandag eller tisdag... Forst da kanns det som att vi kan ta tag i beslutet - Wellington eller Motueka - och jag kan borja soka jobb...