söndag, november 12, 2006

Slakt och vanner

Nu har nasta fas av var resa borjat, nar vi borjar aka runt och traffa min och mina foraldrars slakt och vanner. Fortsatt varvat med backpackande naturligtvis! Och det har gatt bra hittills, kul att traffa min aldsta kusin har i Nya Zealand Neil och hans fru Heather och deras familj. De bor pa en gard utanfor Waipukurau och vi fick aka runt pa Neils 4WD och se faren och korna i sina paddockar och hjalpa till att flytta runt dem... ;) Kul att lara sig mer om jordbruket som ar ratt olik det svenska. Djuren gar t.ex. ute aret runt och det odlas nastan inga grodor har, det ar i princip bara djur och frukt. Vi var ocksa pa en country fair i stan och sag bland annat farklippning, motocross, banhoppning och s.k. trial dar man typ klattrar med motorcykel. Bilder kommer sakert snart! Det kanns bra att aterknyta kontakterna, och man ser att dragen gar igen i hela slakten!
Nu ar vi i Palmerston North hos en van och kollega till pappa som heter Jill. Vadret har varit ganska trakigt dock, var ju darfor vi lamnade Taupo med oforrattat arende (ville ju hoppa fallskarm och ga Tongariro crossing) men vi var ute och gick i lite bush (tempererad regnskog) idag igen och den skiljer sig ratt mycket pa de olika stallen vi har varit. Kul!
Kanske ska satsa pa att aka vidare soderut och ta Taupo innan vi aker hemat, vadret ser fortsatt morkt ut har... Men vi ar glada anda!

1 Comments:

Anonymous Svante said...

Hej

Hoppas ni mår bra! Alltid lika kul att läsa era texter och bilder!

Kul blomma den där orangea Russell!
Abigail, du säger att vissa drag går igen i släkten. Hur mycket känner du igen av dig själv hos dina släkten?

Du får berätta när ni återvänt. Gissar att det var rätt starkt att känna igen gamla barndomsvisor när maorierna sjöng för dig och Tobias :)

Hoppas träningsvärken släppt nu Tobias efter turen på Yamahan!

Ha det så bra!

kramar
Svante

12 november, 2006 10:23  

Skicka en kommentar

<< Home