söndag, oktober 22, 2006

battered sausage

man blir sjukt stressad av att betala 20 minuters internet i taget kan jag saga, och det kanns inte som om vi hunnit skriva alls mycket om vad vi egentligen gjort har an... ;)
auckland var iaf grymt trevligt. mycket fin park (auckland domain) med forsmak av all vacker natur som vantar runt hornet. det kommer forhoppningsvis bilder darifran snart, och fran sky tower dar man ser ut over hela auckland. och sa har vi varit pa polynesisk marknad i otahuhu, en del bastkjolar och snackhalsband men mest maoriska hiphopklader. ;) och friterad korv pa pinne, som tyvarr varken jag eller tob riktigt kan ata... fish'n'chips har det dock blivit, och mer ska det bli!
innan vi lamnade stan tog vi en sista fotovanda i ett fint villakvarter som vi upptackte haromdagen, och larde kanna en kvinna och hennes tva burmakatter. trevligt!
snart ska aven jag vaga kora var bil i vanstertrafik. tror att jag har det mer i blodet an tob egentligen, han ar fortfarande lite osaker ibland... ;)
imorgon ska vi forhoppningsvis ta forsta vandringen i naturen, enligt vandrarhemmets agare bra for ovana - valmarkerat och inte sarskilt langt. ska bli kul! hoppas det inte regnar allfor mycket bara. men vi har vattentata skor!
*stora kramar*