söndag, oktober 22, 2006

Bildtext fran Thames

Det blev en smula brattom nar forra inlagget skulle postas fran internetcafeet pa queen street i Auckland, darav inga forklaringar till bilderna :) Forst ar det fyra bilder fran flygresan, bla. Gronland fran luften och LA pa natten som var tokigt stort och upplyst. Vilket kanske iofs inte framgar sa bra av bilden :) Darefter ar vi i Auckland och ater pa en food court med massa asiatisk mat samt besoker Kelly Tarlton's antarctic encounter and underwater world. Pingvinerna var bast.

Det som har hant sen senast ar att vi har kopt en bil och akt till Thames som ar en smastad pa Coromandel Peninsula. Bilen ar en Mazda 626 arsmodell 1988 med endast 25000 lugna mil. Lite gor-det-sjalv-pa lack och plat mojligtvis men det vags upp av andra fordelar sasom Mazda originalbandare.

Vi akte en fin kustvag hit till Thames och som det ser ut nu tanker vi ta tva overnattningar har pa ett mycket trevligt hostel som bestar av ombyggda villor i ett villaomrade. Naturen kanns bitvis europeisk, pa lite slingrande italienliknande vagar. Ratt vad det ar sa kommer det dock palmer och ormbunkstrad och ser regnskogiga ut. Fin blandning.

Snart slut pa internettid igen. Om nagon forsoker meddela sig till mig (tobias) via mobil sa kan jag meddela att mitt abonnemang inte verkar fungera har, sa det gar alltsa inte for tillfallet!