måndag, oktober 16, 2006

Första etappen, London

Nu har vi varit i London sen i torsdags. Nära 100% av dessa dagar har spenderats med fotvandring runt till diverse ställen, känns det som iaf :-) Idag har vi därför lite välbehövd vilo- och internetdag hos Johan på Quaker Street vid Brick Lane. Här förfogar vi över en styck soffa och två liggunderlag.
De första tre nätterna bodde vi hos Abigails kompis Lotta, som bor med sin kille Joe i ett rum i ett hus i Kilburn. Joe höll för tillfället på med ett cykelrenoveringsprojekt.
Det första vid gjorde när vi kom till London var att träffa Lotta på hennes jobb i Camden. Företaget är en förläggare som ger ut diverse medicinsk litteratur. Behändigt var att vi kunde lämpa av våra ryggsäckar (13kg) på hennes kontor och sedan gå runt lite i Camden, i affärer och längs med Regents canal. I Camden finns det massa second-hand affärer som hade en del fint i klädväg.

De två följande dagarna åkte vi till bla. Science museum, Primrose Hill, Canary Wharf och Greenwich. Greeenwich hade rätt tjusig utsikt samt massa japaner som stod i kö för att ta kort på sig själva vid nollmeridianen. Vi var också en snabbis på Johans kontor och kikade. Där pågick det olika former av programmering samt pingisspelande.

Igår var vi med Johan och hans tjej Fiona på Tate Modern och försökte förstå oss på diverse modern konst. Tyvärr var det alldeles för mycket folk för att vi skulle kunna åka det stora rutschkaneformade konstverket :-) Men Dalí-grejer var kul att se också.Ikväll ska vi till klubben Tack!Tack!Tack! och kolla på spelning med the tough alliance samt se hur det går för Johan som ska vara med och DJ:a lite under kvällen.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

First post, yay!

16 oktober, 2006 13:35  
Anonymous Anonym said...

http://www.flickr.com/photos/michaelzurke/sets/72157594331843287/

22 oktober, 2006 13:37  
Blogger Tobias said...

Ah, thanks for the flickr url!

27 oktober, 2006 08:32  

Skicka en kommentar

<< Home