torsdag, oktober 19, 2006

33h senare

22 timmar effektiv flygning och 11 timmar ovrig tid tog overfarden till Auckland, om man raknar dorr till dorr. Funkade dock valdans smidigt och air new zealand var bekvama och trevliga att flyga med. Mycket mat och plats for benen. Ganska skumt att flyga i standigt kvallsljus. Mycket haftigt att se LA by night nar vi landade och startade dar.

Nagra aa ae och oe blir det dock inte pa den sunkiga betala-for-att-strommen-till-monitorn-ska-vara-pa-datorn som finns har pa vandrarhemmet :) Vi testar for narvarande att bo pa ~det billigaste vandrarhemmet i Auckland. Rummet funkar iaf, dock hamtas det in lite pengar pa att ta betalt for varmvatten i dusch och sant istallet. Det far duga for tre natter iaf, for 40 NZD per natt i dubbelrum.

Kanske hade postat nagon bild om USB-portarna pa framsidan pa denna datorn hade funkat :) Har dock inte gjort sa mycket har i Auckland an, bara gatt ner till downtown och kikat lite. Sjalva stadskarnan kanns liten och behandig och vi har gangavstand dit. Imorrn ska vi ga och aka upp i det hoga tornet, Sky Tower.